29 24 76 72
Book online

Om os

E P Auto er et veletableret autoværksted med en lang historie, der går tilbage til 1992. Grundlæggeren Eddy Pedersen drev værkstedet i Samsøgade i 31 år, før han valgte at trække sig tilbage i maj 2023 og sælge sit livs værk videre til Emil Pielak (som selvfølgeligt har behold værkstedets navn, der også passede til hans initialer).

E P Auto har en trofast kundekreds, hvor ofte 3 generationer af en familie kommer på værkstedet med deres biler. Dette skyldes de værdier, som værkstedet altid er blevet drevet efter: ærlighed, fair behandling, god service og fornuftige priser.

Det er også de værdier vi sætter i højsædet. Det er utrolig vigtigt for os, at vores kunder har tillid til os og det arbejde vi udfører. Vi er selv stolte af vores arbejde og gør gerne lidt ekstra for vores kunder. Dertil ønsker vi at modernisere værkstedet og har allerede fået en ny 3D 4-hjulsudmåling, digital servicebog, ny testapparat samt et bredt sortiment af Liqui Moly produkter.

Vi er også blevet et Autopartner værksted og dermed tilbyder vores kunder en ekstra sikkerhed i form af udvidet garanti på vores arbejde, årlig certificering af værkstedets udstyr samt løbende efteruddannelse af vores mekanikere. Så ved du, at din bil er i gode hænder og du kan trygt rulle ud på vejene igen.